Utvikling

Programvare er et kraftig virkemiddel for å effektivisere driften og forenkle prosesser. Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små selvstendige hjemmesider, til store skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere.

Vi arbeider tett med noen av Norges største aktører innenfor flere bransjer. Blant annet i forlagsbransjen, energi, transport- og industrisektoren.

ys  Webutvikling

ys  Mobilapplikasjoner

ys  Database

ys  Teknologi- og produktvalg


 

øm


Systemutvikling 

 IT er et kraftig virkemiddel for å effektivisere driften og forenkle prosesser. Der finnes et utall programmer og systemer på markedet designet for alle tenkelige oppgaver og forretningsområder.

øm


Applikasjoner

Lerøen Datapartner har over 15 års erfaring med applikasjonsutvikling. Vårt utviklingsteam leverer løsninger for små og store skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere.

 

øm


Webutvikling

Med over 15 års erfaring med webutvikling, håndterer vi alle typer prosjekter. Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små, selvstendige hjemmesider til store, skreddersydde portaler.

 

øm


Skreddersøm

For applikasjonslaget står valget mellom 2 klare veivalg – hyllevare eller skreddersøm. Men definisjonen av disse to kategoriene varierer veldig Og det er ikke nødvendigvis slik at om man velger det ene, så forkaster man det andre.
 

 

 

screens

 

 

 

 

 

 

Behov for skreddersydd programvare?

La Lerøen Datapartner leverer løsninger tilpasset dine behov 

 

 

Ring oss nå!

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring