Nettside som tjeneste

Enhver bedrift forventes i dag å ha moderne nettsider tilgjengelig for nye og eksisterende kunder. Undersøkelser viser at opp i mot 70-80% av alle kunder inkludert bedriftsmarkedet gjør undersøkelser om innkjøp ved bruk av aktuelle firmas nettsider, ofte via søkemotorer som Google. Dette er en glimrende mulighet for profilering, salg, kommunikasjon, salg og tilgjengelighet. Plattformer som Wordpress og Drupal gjør at bedriftene selv, uten ferdigheter innen programmering kan publisere nytt innhold raskt og enkelt. Med nettsider fra Lerøen Datapartner kan din bedrift ta kontroll over sin egen tilstedeværelse på internett. 

ys  Profilering

ys  Kommunikasjon

ys  Tilgjengelighet

ys  Kredibilitet

arrow
 
365


kr. 399,- pr mnd.   Kjøp nå

Nettside som en tjeneste


Tradisjonelt sett har websider blitt solgt som et produkt. Vi i Lerøen Datapartner lanserer nå et nytt konsept der vi leverer websider som en tjeneste som du som kunde abonnerer på, med en fast månedspris, og en mye lavere engangsutgift.

 

"Som en tjeneste"

Dette med å levere løsninger som tjenester er en trend innen IT, etter hvert blir mer og mer Software levert nettopp som tjenester, i motsetning til en definert og endelig versjon av software installert på den enkelte brukers maskin. Som uunngåelig blir utdatert med tiden og må erstattes med nyere versjoner.

 

Konstant utvikling og forbedring

I teknologiens verden går tiden fort, og man står til enhver tid i fare for å bli utdatert om man ikke henger med. Det lanseres nye enheter som innhold skal vises på, nettleserfunksjonalitet endres og fases ut. Også innhold må kontinuerlig fylles på for å unngå å bli utdatert. Her vil våre konsulenter bistå i prosessen med å få publisert nytt innhold via publiseringsløsningen (CMS).

 

Sikkerhet

Vi sørger for å implementere ny funksjonalitet og sikkerhetstiltak fortløpende ettersom de blir tilgjengelige på markedet. Ettersom vi drifter vårt eget datasenter hvor alle våre kunders data er lagret har vi full kontroll på både inngående og utgående trafikk fra/mot våre servere. Vi kan dermed reagere kjapt om noe skulle skje.

 

Kostnadsnivå

Tradisjonelt sett har nettsider hatt en høy engangsavgift for utvikling, ved å heller leveres som en tjeneste fordeles denne utgiften utover året. Dette kan være positivt for blant annet selskaper i oppstartsfasen.

 

 

Vår prosess for utvikling av nettsider

com
1. Oppstart


Vi definerer kundens behov og lager en oversikt over hvilken videre informasjon som må samles inn.

des
2. Design av websider


Websidenes struktur og layout designes med hjelp av kundens feedback
 

adj
3. Justeringer


Ytterligere tilpassinger og finjusteringer utføres.

 

pub
4. Publisering


Vi kobler opp websider mot riktig web-adresse, om kunden ikke har domene kan vi bistå her.
 

mai
5. Vedlikehold


Alt ettersom hvilken hosting-løsning kunden har valgt utfører vi nødvendig oppdatering og vedlikehold.

 
 

resp
 

Teknologier vi benytter


Alle våre nettsider leveres med et responsivt design som sørger for at alt innhold vises korrekt på alle enheter, som nettbrett, mobiltelefoner osv.

For at du som kunde skal kunne produsere innhold og holde nettsidene oppdatert leveres alle våre nettsider med et CMS-oppsett, vår utviklingsavdeling hjelper deg mer enn gjerne med å sette deg inn i dette. Nettsider leveres over kjente plattformer som Wordpress eller Drupal, begge er solide, sikre og effektive plattformer for brukerstyrt publisering. 

cp dr wp wc3

 

 

Pris for abonnement


Normalpris for en ferdig designet nettside er fra kr. 7999,- 

Ved å heller gå for denne abonnementstjenesten fordeles utviklingskostnadene ut i faste månedsavgifter på kr. 399,- 

Dette inkluderer sikker hosting av nettsider i vårt datasenter og krever en avtaletid på minimum 12 mnd.

Kontakt oss idag på chat, e-post eller telefon for en uforpliktende samtale om nettsideproduksjon.

Kjøp nå

check  5gb lagringsplass

check  5 stk. e-postadresser

check  Ubegrenset båndbredde

check  Statistikk

check  Webmail

check  Støtte for HTML / PHP/ASP / SQL

check  Ferdig levert design av nettsider.

check  CMS

 
 

Webløsninger


Lerøen Utvikling har over 20 års erfaring med web- og applikasjonsutvikling.

Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små, selvstendige hjemmesider til store, skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere. Løsningene betjenes i stor grad fra vår datahall, mens andre legges hos våre kunders løsninger.

Vi arbeider tett med noen av Norges største aktører innenfor flere bransjer, blant annet i forlagsbransjen, energibransjen og transport- og industrisektoren. Vårt mål er alltid et langsiktig samarbeid hvor vi bidrar kontinuerlig med engasjement, kompetanse og kapasitet, tilpasset våre samarbeidspartnere

Vi bistår våre kunder gjennom hele prosjektet, fra planlegging og kravspesifikasjon, til gjennomføring, prosjektledelseledelse, lansering og vedlikehold. Vi leverer løsningene gjennom selvstendige prosjekt, eller som bidragsytere til kundens egne ressurser.

I tillegg til programmering, har vi også høy kompetanse og erfaring på prosjektledelse, arkitektur, design, modellering, integrasjon, oppgradering og vedlikehold av eksisterende systemer, samt rådgivning ved valg av plattform og løsning for våre kunder.

Vårt mål er alltid å levere merverdi til våre kunder. Vårt team har som mål å levere den beste kvaliteten, den riktige kompetansen og de beste løsningene!

365

 

 

user

Nettbutikk

Opprett en nettbutikk og få en ny salgskanal for dine produkter som er tilgjengelig 24/7.

Kommunikasjon

Kommuniser med nye og eksisterende kunder via e-post eller chat.

Informasjon

Spre informasjon om produkter og tilbud uten dyre markedsføringskampanjer med tradisjonelle papirannonser.

Kredibilitet

Unngå å miste kunder fordi din bedrift mangler en moderne og gjennomført nettside, mens dine konkurrenter har dette.

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring