Skytjenester

Vårt datasenter er bygget opp fra bunnen som en profesjonell serverhall. Dette sikrer 100% oppetid, skalering og sikkerhet for de hundrevis av servere som til en hver tid kjører der. Alle løsningene i datahallen er kontinuerlig overvåket. I hver enkelt server er også alle vifter, temperaturer, harddisker, minnebrikker, kontrollere og andre komponenter overvåket. Oppstår det er problem på noe som helst vil det komme opp med varsler på vårt driftssenter, og våre teknikere vil løse det.

ys  Webhotell

ys  Serverleie

ys  Lagring / Backup

ys  E-post / Exchange

 

tj


Tjenester

Vi er totalleverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn. Ved siden av standardproduktene, som alle PC-forhandlere kan levere, tilbyr vi en rekke skytjenester som webhotell og hosting av applikasjonsservere.

dh


Datasenter

Vår datahall er bygget opp fra bunnen av for å være en profesjonell fullredundant serverhall. Dette sikrer 100% oppe-tid og optimale arbeidsforhold for de hundrevis av serverne som kjører der. Hallen er delt i to med 80 m2 ren datahall og 40m2 operatørrom. 

sh


Sikkerhet

Med et økende trusselbilde, har IT sikkerhet aldri vært et større tema i Norge, enn nå. Vi har trusler i eget land, og trusler fra utlandet. Med overvekt i økonomisk vinning, må vi ivareta sikkerheten rundt våre data, selv om vi ikke i utgangspunktet anses som et åpenbart mål.

 
 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring