IT-drift

Lerøen drift jobber med kunder som ikke har eget IT-personell, hvor vi fungerer som kundens IT-avdeling. I tillegg jobber vi med kunder som har eget personell. Vi blir da et supplement som kan bidra med kompetanse og kapasitet. Alle våre kunder har en dedikert, kvalifisert driftskonsulent som har ansvaret for deres kundeforhold og kjenner deres systemer i detalj. Gjennom vår forebyggende overvåking mottar våre kunder løpende rapporter om tilstanden på IT-systemene om noe avdekkes.

bp  Sikkerhet

bp  Installasjon

bp  Sikkerhet

bp  Brukerstøtte

bp  Proaktiv drift

bp  Backup

bp  Maskinvare

bp Nettverk/brannmur

 
øm


Driftstjenester 

Lerøens egenutviklede konsept for proaktiv drift og overvåkning ivaretar vårt driftssenter kundenes IT systemer på en moderne, sikker og god måte. Vi benytter markedsledende verktøy for overvåkning av servere, PC’er, mobile enheter og applikasjoner. Både for utstyr i eget datasenter og utstyr montert hos kunde.

øm


IT-konsulenter 

Lerøen Drift jobber både med kunder som ikke har egnet IT personell og kunder som har IT avdeling. Hos kunder uten IT personell kan vi være kundens IT avdeling. Hos kunder med eget IT personell er vi et supplement som kan bidra med kompetanse og kapasitet.
 

øm


Tjenester 

Lerøen Datapartner leverer et bredt utvalg av tjenester innen IT-drift. Vi har høy kompetanse og lang erfaring med å hjelpe bedrifter med driftssikre og fremtidsrettede løsninger. Alle våre kunder har en dedikert, kvalifisert driftskonsulent som har ansvaret for deres kundeforhold og kjenner deres systemer i detalj. 

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring