IT-drift

Lerøen drift jobber med kunder som ikke har eget IT-personell, hvor vi fungerer som kundens IT-avdeling. I tillegg jobber vi med kunder som har eget personell. Vi blir da et supplement som kan bidra med kompetanse og kapasitet. Alle våre kunder har en dedikert, kvalifisert driftskonsulent som har ansvaret for deres kundeforhold og kjenner deres systemer i detalj. Gjennom vår forebyggende overvåking mottar våre kunder løpende rapporter om tilstanden på IT-systemene om noe avdekkes.

bp  Sikkerhet

bp  Installasjon

bp  Sikkerhet

bp  Brukerstøtte

bp  Proaktiv drift

bp  Backup

bp  Maskinvare

bp Nettverk/brannmur

 
øm


Proaktiv drift 

Lerøens egenutviklede konsept for proaktiv drift og overvåkning ivaretar vårt driftssenter kundenes IT systemer på en moderne, sikker og god måte. Vi benytter markedsledende verktøy for overvåkning av servere, PC’er, mobile enheter og applikasjoner. Med et økende trusselbilde, har IT sikkerhet, aldri vært et større tema enn nå. Vi har trusler i eget land, og trusler fra utlandet.

øm


Konsulent 

Lerøen Drift jobber både med kunder som ikke har egnet IT personell og kunder som har IT avdeling. Hos kunder uten IT personell kan vi være kundens IT avdeling. Hos kunder med eget IT personell er vi et supplement som kan bidra med kompetanse og kapasitet. Ofte velger slike kunder å outsurce deler av IT operasjonene.
 

øm


Tjenester 

Outsourcing kan være både et moteord, og et skjellsord. I IT sammenheng er det uansett fornuftig å vurdere outsourcing av IT drift og support, med mindre man er veldig stor. Uansett hvor dyktig en IT medarbeider måtte være, så må man ha et faglig miljø rundt seg for å bli virkelig god. Og virkelig god må man være i dag, for å kunne gi riktige råd, og dermed stabil drift og fornøyde brukere.

 

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider.

Les gjerne vår personvernerklæring for mer informasjon.